Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Begonnen dit bedrijf sinds 2016, de uitstekende dienst te behandelen, zijn de mensen goed geïnformeerd en nuttig. Zij die altijd nieuwe producten met concurrerende prijs toevoegen.

—— Sophia

Prachtig bedrijf om te werken met, hebben zij de goede dienst, het goede verschepen, en op tijd leveringsverzending. Ik zal met hen blijven werken.

—— Allen

Profiel QC

Wij hebben ons eigen kwaliteits controlerend systeem (QC) naast van ISO9001-norm, zijn Er 3 controlerend punten in elke workshops en vóór alle delen ga naar de volgende workshop de kwaliteit, zal de Inspecteur het laatste inspecteren doen en het certificaat zal op de delen worden gezet.

 

 

Elk bedrijf begrijpt diep dat de kwaliteit het basiswapen voor een te winnen onderneming is. De kwaliteit is één van de factor die de zaken hielp om succes te bereiken, zodat streven wij ernaar om kwalitatieve zaken te verstrekken.

1. Uw onderzoek met betrekking tot onze producten of prijzen zal in 24 u worden geantwoord.

wij zullen u om het even welke vraag van de eerste keer u onderzoek van onze producten beantwoorden, zullen wij u het professionele antwoord op het detail voor elk product aanbieden om u te tonen wat u wilt weten.

2. Het goedgetrainde en ervaren personeel om alle uw te beantwoorden onderzoekt in het vloeiende Engels.

Wanneer u sommige problemen aangaande het gebruik voor het product hebt, zullen wij u meer professionele instructie geven.

3. De naverkoopdienst zal altijd op de manier zijn

Als het product om het even welke problemen heeft, zullen wij u het beste na de verkoopdienst geven. Zelfs zijn de producten uit garantie, zal de speciale dienst door ons bedrijf worden aangeboden

Contactgegevens
Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lynn

Fax: 86--17322064767

Direct Stuur uw aanvraag naar ons