Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Ongeveer Jinweixin-Graafwerktuig Parts

Het Graafwerktuig Parts Co van Guangzhoujinweixin. , Ltd zijn wij meer dan enkel een leverancier van machinesdelen. Krijg ons niet verkeerd, zijn wij de hoogste leverancier voor graafwerktuigdelen, de delen van bouwmachines, de delen van grondverzetmachines, op zwaar werk berekende machinesdelen, de delen van het bosbouwmateriaal, op zwaar werk berekende tractordelen, backhoe delen, en veel, veel meer. Nochtans, zijn wij niet een onpersoonlijk leveranciersbedrijf of enkel een andere verbinding in de ketting van de industrie van graafwerktuigdelen. In plaats daarvan, zijn wij een team van hartstochtelijke mensen die aan het verstrekken van de hoogste aftermarket machinesmiddelen voor onze klanten hoogstens concurrerende tarifering worden toegewijd. Wij niet alleen leveren de beste kwaliteitsvervanging en aftermarket delen, maar wij leiden ook onze technische onderzoek en ontwikkeling zodat kunt u rusten verzekerd dat uw aankoop uitstekende kwaliteit is.

China Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Met meer dan twintig jaar van ervaring in machinesproductie, hebben wij de de de industriekennis en verbindingen die u voor de snelle, kwaliteitsdienst nodig hebt!

Wij leveren allerlei graafwerktuigdelen, van reismotor, Graafwerktuig Undercarriage Parts, reisversnellingsbak en motoronderdelen aan hydraulische pompen, definitieve aandrijving, en turbocompressoren. Onze delen worden gecreeerd voor een verscheidenheid van machines van graafwerktuigen aan bulldozers! Ons goedgetraind team van klantenserviceberoeps is deskundigen in de industrie en kan u de informatie geven u uw volgende aankoop moet maken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 2013, Jinweixin-was het Graafwerktuig Parts opstelling in Guangzhou-stad.

 

In 2016, Jinweixin-de tentoonstelling van Duitsland Bauma van GraafwerktuigPartsin 2016 en de tentoonstelling van Shanghai Bauma van 2016.

 

In 2017, onze verkoopafdeling, pakhuisafdeling, werd de kopende afdeling opgericht, en wij voeren onze taken uit en worden meer en meer professioneel.

 

In 2017, Jinweixin-nam het Graafwerktuig Parts aan de Tentoonstelling van de Bouwmachines van Peking van 2017 deel.

 

In 2018, worden de graafwerktuig hydraulische pomp, de hydraulische delen, de definitieve aandrijvingsassemblage, de assemblage van de schommelingsmotor, de reisversnellingsbak, de schommelingsversnellingsbak en versnellingsbakdelen, enz., onze hoofdproducten.

 

In 2018, Jinweixin-nam het Graafwerktuig Parts aan de Tentoonstelling van Shanghai Bauma van 2018 en 2018 Brazilië M&T EXPO tentoonstelling deel.

 

In 2019, Jinweixin-nam het Graafwerktuig Parts aan Duitsland Bauma 2019 MÜNCHEN deel.

China Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.
Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.
Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.
Guangzhou Jinweixin Excavator Parts Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 400~500

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%